Printers en inktpatronen. Iedereen kent het probleem. Je koopt een printer voor geen geld. In de doos zitten al een paar inktpatronen en je denkt dat je een goede zaak hebt gedaan. Maar na een goede maand zijn de inktpatronen leeg en dan moet je er tegen vallen. Je gaat op zoek naar nieuwe inkt of toners en dan volgt de koude douche. Die prijs !  Inktpatronen kunnen soms verschrikkelijk duur zijn.

Gelukkig kwam ik www.cartridgeonline.be tegen met wat te zoeken op het internet. Ze staan voor de goedkoopste inkt en toners voor Nederland en België.

Wel sterk hoor. Als je voor 18h besteld is het de volgende dag geleverd. Dus erg lang moet je niet wachten op je nieuwe toners of inkt.

Zowat alle merken zijn vertegenwoordigd op de site; Je kan met een eenvoudige selectie lijst in 3 niveau’s tot de correcte cartridges komen. Eerst het merk , dan de product familie en dan het model van de printer en hop, daar krijg je de juiste inktpatronen in het overzicht.

Als je de prijzen zal vergelijken zal je vooral zien dat je heel wat profijt per gedrukte pagina kan doen. Je moet niet alleen naar de prijs kijken maar vooral naar hoeveel pagina’s je kan printen met het inktpatroon. Dan pas heb je een goed idee van de echte prijs per pagina

En www.cartridgeonline.be komt er heel goed uit.

Online inktpatronen kopen!