Holy Cow! Matterhorn Lingerie ! Een mens heeft niet veel nodig. Ik zocht wat sexy lingerie. Je weet wel om “de relatie wat spannend te houden”. Maar ik hou niet van ordinaire dingen. Van mij mag het sexy zijn, een beetje plagerig maar geen platte dingen. Daarom zocht ik onlangs op sexy lingerie en zo kwam ik terecht op Matterhorn lingerie via deze link https://matterhorn-moda.nl/lingerie_lingerie_k-37.htm.

Ik was meteen verkocht aan de ruime keuze. Alles staat overzichtelijk weergegeven en ze hebben zowat alle maten.

Je kan kiezen uit sexy sets, sexy kostuums, speeltjes en body, riemen, korsetten, briefs, leggings en sexy shirts. Ik heb even een kijkje genomen in de sectie van de sexy shirts (vergeef me de woordspeling) en ik vind het gewoon te gek. Zo heb je stijlvolle maar toch sexy jurkjes en lekker ondeugende doorkijk blousejes.  Je vindt ze in verschillende materialen zoals satijn en kant en in verschillende patronen.

Onder de kostuums vind je ook te gekke leuke dingen voor wat meer fun in de slaapkamer zoals de stewardess, de verpleegster, cow girl en de playboy bunny.

Ook heb je een ruime collectie aan enkel kettingen die je voeten helemaal sexy maken.

Ik ga nog eens samen met mijn partner kijken, of nee wacht ik heb een beter idee; Ik zeg lekker niets en ga hem eens verrassen!

 

 

Matterhorn Lingerie – Jipie!