We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe vloer. We zijn nogal twijfelaars, daarom kijken we eerst goed rond en schuimen we alle toonzalen en winkels af. Ons oog viel onlangs op beton cire. Dit combineert de voordelen van beton met het design van moderne architectuur.

Je vloer krijgt hiermee een stoere beton look. Bovendien is beton stuc waterdicht en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals wc’s, keukens en de badkamer. Maar ook in de living komt deze betonvloer goed tot zijn recht. Wat ook super is, is dat je dit type vloer op zowat alle ondergronden kan aanbrengen. Dus ideaal voor een verbouwing. Want daar weet je nooit waaraan je begint en waar je zal eindigen.

Als je denkt dat beton cire alleen maar in het grijs kan, sla je de bal mooi mis. Beton cire is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wat ik geweldig vind aan beton cire is dat je steeds een stoer patroon kan zien.

Het belangrijkste heb ik nog niet vermeld: deze beton cire is voegvrij waardoor je nergens speciale randen hebt waar vuil kan blijven zitten.

En dat is meteen ook een ander voordeel: de vloer is haast onderhoudsvrij.

 

Ik denk dat we al gekozen hebben voor onze woonkamer!

Beton Ciré – nieuwe vloer